kerstverhaal buurse

Buurse, kerstviering voor jonge kinderen

 

 

Kinderen, kom met kerstmis naar de kerk!

Maandag 24 december is er om 16.00 uur een kerstviering voor jonge kinderen, van ca. 2 tot 10 jaar, in de kleine NH-kerk aan de Alsteedseweg in Buurse.

We willen de geboorte van het kerstkind samen met de kinderen vieren met kerstmuziek, kerstwensen en een kerstboom. Tijdens de viering wordt natuurlijk ook het kerstverhaal verteld. De viering wordt georganiseerd door enkele ouders en hopelijk opgevrolijkt door veel kinderen, opa’s en oma’s, broers en zussen, verdere familie en andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom om kerstmis op een eenvoudige en ontspannen manier met ons mee te vieren.

Via onderstaande link kun je een kleurplaat downloaden. Kinderen mogen deze inkleuren, uitknippen en aan een lusje meenemen naar de kerk om het daar in de kerstboom te hangen.

Op 1e en 2e kerstdag is de NH-kerk open voor bezichtiging en van 14.00 tot 16.00 uur de RK-kerk, alwaar de grote kerststal in te bewonderen is.

We zien jullie graag met kerstmis in Buurse!

kleurplaat kinderen kerst 2018

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen