Afb. Vormselkracht

Aanmelding project ‘Vormselkracht’ 2018-2019

Maandag 10 september vindt de Startavond voor ouders én kinderen plaats voor het Vormsel. Dit zal zijn van 18.30 tot 20.00 uur in de Lourdeszaal aan de Sonderenstraat 50 te Haaksbergen. We werken met het project ‘Vormselkracht’. De deelnemers leren wat de weg van Jezus inhoudt. Ze krijgen op speelse wijze informatie over het sacrament van het Vormsel en hoe we iets van de heilige Geest in ons leven kunnen vermoeden of ervaren. Daarbij gaan ze in gesprek met elkaar en andere gelovigen. Ook doen ze ervaring op met diaconie en vrijwilligerswerk in en vanuit de parochie. Zo ontdekken ze de kracht van de heilige Geest, die het beste in mensen naar boven brengt.

Doorgaans doen kinderen van groep 8 het Vormsel, maar ook kinderen van de middelbare school zijn welkom. Dat geldt ook voor kinderen die geen vormsel doen, katholiek of niet-katholiek, maar wel geïnteresseerd zijn. Wie het vormsel wil doen, maar nog niet gedoopt is, kan nog gedoopt worden. Het Vormsel vindt waarschijnlijk begin februari 2019 plaats.

Verdere informatie vindt u op: Klik hier.

Via  het opgaveformulier kunt u uw zoon of dochter opgeven: Klik hier.

De deadline voor de opgave ligt op 21 juli. Na deze datum worden in principe geen kandidaten meer aangenomen. Een positieve houding en inzet van onze deelnemers, ouders en kinderen, vinden wij vanzelfsprekend.

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen