De Passie 2019

De Passie op Goede Vrijdag 19 april om 20 uur

Op Goede Vrijdag 19 april vindt De Passie in Buurse plaats. Vanaf 20.00 uur staat de koffie klaar en bent u van harte welkom op het Poasboake-terrein. Onder begeleiding van een doedelzakspeler en twee slagwerkers wordt de tocht naar de RK kerk gemaakt.

Het verlichte kruis (gemaakt door Gerard Scholten en Reinhard Brummelhuis), zal worden gedragen door de leden van de Bijstandscommissie van Crescendo. Na aankomst in de kerk, om ongeveer 20.30 uur, volgen verhalen, muziek en liederen. De teksten worden voorgedragen door Mieke Wilmink, Hendrik ter Borg en Laurens Lenderink.

Het Sanibonakoor in samenwerking met het Liturgiekoor uit Hengelo en muziekvereniging Crescendo Buurse verzorgen het muzikale gedeelte. De passie wordt afgesloten in zaal Winkelman. waar u een consumptie wordt aangeboden. Arfgood Buurse toont 50 jaar paasvuur in Buurse.

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen