Plaatje Banneux

Gaat u ook met ons mee op bedevaart naar Banneux?

Ook dit jaar gaan we weer naar Banneux. Banneux, de bedevaartplaats in de Belgische Ardennen. Het is de plaats waar Maria in 1933 is verschenen aan Mariette Beco. Nu hoor ik u al zeggen: maar dat is niets voor mij, ik heb al genoeg aan mezelf. Juist tegen u wil ik zeggen: het is goed om nu me te gaan. Dit is juist wel iets voor u. We gaan vijf dagen, met een arts, verpleegkundigen, brancardiers en vele vrijwilligers in ons midden, om het u zo aangenaam mogelijk te maken. U hoeft niet te sjouwen met uw koffer. Indien u dat wenst wordt u geholpen bij het in- en uitstappen, met het eten en drinken en met het naar bed gaan. In Banneux zijn er voldoende rolstoelen en rollators aanwezig. En dat alles voor een prijs van €305, =.

U stapt in uw eigen regio in de bus. Alles wordt voor u geregeld. Als u dat wenst gaat er iemand met u mee om een kaarsje op te steken of voor het kopen van een souvenirtje.

In die vijf dagen volgen we een compleet pelgrimsprogramma. Elke dag een Eucharistieviering. Maar ook het bidden van een kruisweg, de viering met handoplegging en samen naar de Bron gaan, de weg die Maria wees aan Mariette Beco en samen hulde brengen tijdens de lichtprocessie. We gaan met eigen priesters, zodat alle vieringen in het Nederlands zullen verlopen. Telkens met onze eigen groep mensen. Wordt het u even te veel, dan doet u gewoon even niet mee. Er is voldoende tijd voor ontspanning. U bent daar vrij in.

Wij gaan van 25 t/m 29 mei, maar ook van 31 augustus t/m 4 september. Er zijn mensen die elk jaar meegaan. Ook zij nodigen u van harte uit.

U kunt verdere inlichtingen krijgen of zich opgeven bij de plaatselijke propagandist:

Ans Olde Theussink  Deurningerstraat 21  7561 RN Deurningen  tel: 074 – 7370100 of mobiel nr. 06 274 08 273

Of bij de secr. Van Banneux comité  Bert Elferink Deurningerstraat 21 7561 RN  Deurningen  tel: 074-7370100.

 

De tweedaagse bedevaart is op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 

Voor deze bedevaart bedragen de kosten met 2 personen op 1 kamer: € 140 p.p.
Wilt u een kamer alleen dan kost het € 160 per persoon.
Een annuleringsverzekering is mogelijk, kosten 2 persoonskamer € 9
en voor eenpersoonskamer € 10.65.

Het overnachtingshotel Schaepkens van St.Fijt Valkenburg. Bezoek aan Mariagrot.
De schnitzel op de terugreis met koffie en brood kost € 10 p.p.
Ook hier opgave en of inlichtingen: bij de plaatselijke propagandist:

Ans Olde Theussink  Deurningerstraat 21  7561 RN Deurningen  tel: 074 – 7370100 of mobiel nr. 06 274 08 273

 

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen