Foto 2 kidsparty time zondag 4 februari

Kidsparty Time zondag 4 februari – Carnaval

Zondag 4 februari zijn we begonnen met de 1e bijeenkomst van de Kidsparty Time. Met 10 enthousiaste kinderen (5 jongens en 5 meiden) in de leeftijd van 8 – 11 jaar hebben we het gehad over Carnaval. Waar komt Carnaval eigenlijk vandaan? Wat is de achtergrond en wat heeft het nou ook al weer precies te maken met Aswoensdag en de 40 dagentijd?

We zijn begonnen met het opsteken van kaarsen in de Mariakapel, daarna hebben we een kort filmpje bekeken en geluisterd naar het verhaal “het Carnaval van Meester Max”. Hier hebben we kort met elkaar over gesproken. Kinderen konden goed vertellen uit hun eigen ervaringen en het ook verbeelden. Natuurlijk hebben we samen wat gedronken en is er druk geknutseld aan ons eigen masker.

Het was een gezellige ochtend! De volgende Kidsparty time is op zondagmorgen 18 maart. Wil je nog meedoen? Meld je dan aan via: secretariaat@franciscusparochie.nl

Foto 1 kidsparty time zondag 4 februari

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen