Plaatje kerststal Buurse

Kinderen, kom met kerstmis naar de kerk in Buurse!

Dinsdag 24 december is er om 16.00 uur een kerstviering voor jonge kinderen, van ca. 2 tot 10 jaar, in de kleine kerk aan de Alsteedseweg in Buurse. We willen de geboorte van het kerstkind samen met de kinderen vieren met kerstmuziek, kerstwensen en een kerstboom. Tijdens de viering wordt natuurlijk ook het kerstverhaal verteld.

De viering wordt georganiseerd door enkele ouders en hopelijk opgevrolijkt door veel kinderen, opa’s en oma’s, broers en zussen, verdere familie en andere belangstellenden. Iedereen is van harte welkom om kerstmis op een eenvoudige en ontspannen manier met ons mee te vieren.

Op de peuteropvang en basisschool in Buurse is een kartonnen bord uitgedeeld waarvan de kinderen een kerstkrans mogen knutselen en meenemen naar de kerk om daar in de kerstboom te hangen.

Op 2e kerstdag is de kerk aan de Alsteedseweg open voor bezichtiging van 10.00 tot 16.00 uur. De RK-kerk, alwaar de grote kerststal te bewonderen is, is zowel 1e als 2e kerstdag open van 14.30 tot 16.00 uur. We zien jullie graag met kerstmis in Buurse!

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen