palmpaasstok

Kom je ook een palmpaasstok versieren?

Workshop voor kinderen: Palmpaasstok versieren

Vrijdagmiddag 12 april is er in de parochiezaal van de Bonifatiuskerk in de Veldmaat van 16.00 tot 17.00 uur een workshop voor kinderen ‘Palmpaasstok versieren’.

Alle materialen en benodigdheden zijn aanwezig. We vragen een eigen bijdrage van € 2,–. Pastoraal werker Frank de Heus en enkele vrijwilligers helpen de kinderen. Natuurlijk zullen we het verhaal bij de Palmpaasstok vertellen.

We bewaren de stokken tot zondag in de kerk. Dan is er om 10.00 uur een viering van een half uurtje gericht op kinderen m.m.v. het Regenboogkoor. Frank de Heus en Menno Wolferink gaan voor. De werkgroep Kleuterkerk organiseert. Ook de Scouting doet mee.

Na de viering gaan we in optocht achter de drumband aan naar het Wiedenhof, waar we een grote Palmpasen zullen aanbieden. Dat zal zijn rond 10.45 uur in de grote zaal, ingang Geukerdijk. Geef je zoon of dochter vóór 10 april op bij pastordeheus@home.nl . Ook hulpouders zijn welkom!

 

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen