Afb. Anton ten Klooster

Lezing: Goed leven in gejaagde tijden volgens paus Franciscus alleen in Enschede Zuid

Omdat er in Haaksbergen te weinig opgaven zijn, gaat de lezing alleen door op donderdagavond 19 september om 19.30 uur in de parochiezaal van de Sint Jankerk aan de Haaksbergerstraat 253 te Enschede.

—-

We zijn gemaakt voor het geluk, niet voor een bleek en middelmatig bestaan. Die gedachte is het uitgangspunt van het document ‘Gaudete et Exsultate’ (Verheug u en juich) van paus Franciscus. Puttend uit de Bijbel, de traditie en zijn eigen menselijke inzicht geeft de paus op toegankelijke wijze zijn visie op hoe we in onze gejaagde samenleving een goed leven kunnen leiden. In deze workshop gaat inleider dr. Anton ten Klooster met u in gesprek over de vraag wat nu eigenlijk geluk is. Vervolgens kijken we samen welke handvatten dit biedt voor ons eigen leven.

De lezing vindt plaats op donderdag 19 september van 15.30 tot 17.00 uur in de Lourdeszaal. Opgave mogelijk tot 18 september bij pastor Frank de Heus, f.deheus@rkzuidoosttwente.nl of 06 300 988 33. Het minimum aantal deelnemers is 12.

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen