Plaatje fotowedstrijd 2018

Nationale fotowedstrijd 2019

In het afgelopen jaar was Han Hilderink uit Haaksbergen een van de winnaars.

Hij maakte een prachtige foto in de Bonifatiuskerk. De jury vond die foto uniek. Ben jij ook iemand die graag foto’s maakt. Een foto van een activiteit in een kerk, of van je zusje die een kaars aansteekt of een Twents landschap met een kerktoren op de horizon?

Doe mee met de Nationale fotowedstrijd van de Actie Kerkbalans. Er zijn drie thema’s waarvoor je een foto kunt insturen.

* Vieringen op zondag als uiting van de geloof

* Onderlinge betrokkenheid in de kerk als vorm van omzien naar elkaar

* De missionaire en/of diaconale aanwezigheid van de kerk bij ons

Maak de foto zoals jij ‘m het liefst maakt: snel met je telefoon of professioneel met je spiegelreflex camera.

Hoe doe je mee? Zie de gegevens op onze website: http://www.pvhaaksbergen.nl/kerkbijdrage of op: https://kerkbalans.nl/fotowedstrijd-kerkbalans/ Doe mee. Het is de moeite waard. Ding mee naar de Kerkblik-award en stuur je foto naar: info@kerkbalans.nl, o.v.v. naam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd, de naam van de kerk waar je het meest bij betrokken bent, een kort fotobijschrift. Verdere gegevens kun je vinden op de website. Inzenden kan tot en met 14 december 2018. De prijswinnaars worden bekend gemaakt tijdens het landelijk startmoment van de actie Kerkbalans op 19 januari 2019.

Werkgroep Kerkbijdrage

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen