Foto Elles Veltkamp 2019

Nieuwste aquarellen van Elles Veltkamp in Pancratiuszaal

Drie kunstenaars tonen hun nieuwste werken in de Pancratiuszaal tijdens het Winterwonderweekend op 14 en 15 december in Haaksbergen. De toegang is gratis. Yesa Bozoghlan, Marian Cappers en Elles Veltkamp laten hun nieuwste werken zien. Het is de tweede keer dat Elles Veltkamp meedoet.

Tekenen en schilderen doet ze al sinds haar jeugd. Haar jonge jaren heeft ze doorgebracht op een boerderij. Opgroeien met en in de natuur was een vanzelfsprekendheid. De bewondering voor de natuur deelt ze graag met anderen.

Aquarelleren spreekt op dit moment het meest aan vanwege de zachte kleuren en de impressionistische sfeer. Je kunt erbij wegdromen. Het spel met water en verf wordt steeds boeiender. De bewondering voor de natuur is haar inspiratiebron. Landschappen, dieren, planten en stillevens zijn favoriete onderwerpen.

Het afgelopen jaar heeft ze gewerkt aan een verzameling vogels in aquarel. Negen unieke aquarellen zijn daarvan het resultaat. Maar ook andere nieuwe werken van haar zijn te zien. Speciaal voor de expositie heeft ze ook een aantal kerstminiaturen gemaakt. Laat u verrassen.

Tekenen en schilderen geeft energie. Als daarna ook anderen enthousiast zijn over het eindresultaat is haar missie geslaagd. “Van een goed schilderij word je blij”. Ondertussen is een flinke verzameling werken ontstaan. Daarnaast werkt ze in opdracht. Aquarel, krijt, acryl, inkt, figuratief. De opbrengst gaat naar nieuwe lessen.

Te zien zijn onder andere nieuwe aquarellen van dieren. In klein en groot formaat. Samen met Yesa Bozoghlan en Marian Cappers is een mooie expositie samengesteld. We hopen u te mogen ontmoeten. Er is koffie én tijd voor een gesprek. U bent van harte welkom.

Locatie: Pancratiuszaal aan de markt in Haaksbergen, tegenover de kerk.

Zaterdag 14 december 16.00-21.00 uur

Zondag 15 december 12.00-17.00 uur

Foto Blauwborstje op tak met signatuur

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen