Plaatje st. tarcisius

Ook de jongste vrijwilligers zijn onmisbaar

En met de jongste vrijwilligers worden de misdienaars én de leden van het Regenboogkoor bedoeld.

Het Regenboogkoor staat onder leiding van dirigent Ton ten Hagen. Het kinderkoor verzorgt ongeveer één keer per maand een viering in een van de kerken in Haaksbergen en dat klinkt erg leuk. Kinderen die ook in het Regenboogkoor willen zingen kunnen contact opnemen met Els Harbers: elsharbers@live.nl

De meeste kerkbezoekers vinden het als vanzelfsprekend dat misdienaars tijdens vieringen assistentie verlenen. Geleidelijk aan merken wij echter dát het niet zo vanzelfsprekend is en dát er soms vieringen zijn waarbij maar één of soms helemaal geen misdienaar meer beschikbaar is. Dat is natuurlijk spijtig, maar vrijwilligers, van welke leeftijd dan ook, kun je nu eenmaal niet dwingen, ook al zijn ze onmisbaar.
Kinderen die ook misdienaar willen worden kunnen contact opnemen met Jos Westendorp – joswestendorp@home.nl voor de Bonifatiuslocatie; met Theo Klarenbeek – t.g.m.klarenbeek@home.nl voor de Maria Praesentatielocatie; met Mark ten Breteler – m.tenbreteler@home.nl voor de Pancratiuslocatie.

Om u, als kerkganger, de gelegenheid te geven de misdienaars die actief zijn tijdens de vieringen in onze parochie én de leden van het Regenboogkoor te laten weten/merken hoezeer u hun inzet waardeert, wordt in het weekend van 20 en 21 mei in alle locaties van de St. Franciscusparochie een extra kerkcollecte gehouden.
Met de opbrengst van deze collecte wordt voor deze jonge vrijwilligers een onvergetelijk uitje georganiseerd. Helpt u mee om deze collecte tot een succes te maken?

Plaatje collecte voor regenboogkoor en misdienaars

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen