kaarsen gekleurd

Paarskaars versieren voor thuis

Een kaars opsteken, iets waar je dankbaar voor bent, iets waar je voor wilt bidden. Woensdag 25 maart is er de mogelijkheid om met uitleg en onder begeleiding een huispaaskaars te maken. Opgeven voor 15 maart. Van harte welkom!

In ons eigen leven en dat van mensen met wie we verbonden zijn, is veel waar we zorg om hebben en veel waar we dankbaar voor zijn. Een kaars opsteken om even aandacht te hebben voor wat er gebeurt …… om deze gebeurtenissen in het licht te zetten en een (woordeloos) gebed om kracht, wijsheid en dank tot God te richten is voor velen een vertrouwd gebaar. De paaskaars is bij uitstek teken van licht en leven, sterker dan duisternis en dood, een teken van geloof en hoop. Op 25 maart bieden we de mogelijkheid om met uitleg en onder begeleiding een huispaaskaars maken. Met versierwas maken we afbeeldingen op de kaars.

Voor wie wil kan de huispaaskaars in de paaswake worden gewijd.

Begeleiders:                            Jeanette van Embden, Elles Veltkamp, pastoraal werkster Margot Dijkman

Datum:                                        Woensdag 25 maart

Tijd:                                            Aanvang 19.30 uur

Locatie:                                       Lourdeszaal, doorgang links naast de Lourdeskerk, Sonderenstraat 55

Kosten:                                      €5,00 kaars zelf meebrengen.

Voor informatie:                    E-mail: jeanettevanembden@gmail.com ,  Jeanette van Embden en                                                                                                                                                                      m.dijkman@rkzuidoosttwente.nl, pastoraal werkster Margot Dijkman

Opgave:                                     Vóór 15 maart, email: jeanettevanembden@gmail.com

Aantal deelnemers:               6 Tot 10

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen