Foto 1 M25

Verslag van de M25

Wij de M25 zijn naar de Wonne gegaan. We werden hartelijk ontvangen. We zijn meteen aan de slag gegaan. Het was leuk en we hebben een soep gekookt, drie soorten stamppotten en als laats een wafel met een bolletje ijs. Naast de bewoners kwamen er ook nog daklozen bij de deur voor een bordje. Ze waren heel, maar dan ook heel blij, ze wisten niet wat hun overkwam. Zo mooi om te zien. Voor ons is een vol bord normaal, maar voor hen is het een koningsmaaltijd. De bewoners en daklozen waren zeer dankbaar.

We hadden voor heel veel mensen gekookt en er was nog heel veel over. Gelukkig konden we dit weg brengen naar Humanitas (een opvangcentrum voor daklozen). Doordat het onder de twee graden Celsius was, zijn daar veel daklozen naartoe gegaan in plaats van de Wonne. Met alles wat over was konden ze daar dan nog veel mensen blij maken. Het was voor iedereen een dag om nooit te vergeten.

Foto 3 M25

Foto 2 M25

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen