Foto schilderij expositie Yesa

Yesa Bozoghlan exposeert in de Pancratiuszaal op 14 en 15 december

Drie kunstenaars tonen hun nieuwste werken in de Pancratiuszaal tijdens het Winterwonderweekend op 14 en 15 december in Haaksbergen. De toegang is gratis. Yesa Bozoghlan, Marian Cappers en Elles Veltkamp laten hun nieuwste werken zien. Yesa is in Haaksbergen een bekende kunstenaar.

Mijn naam is Yesa Bozoghlan. Mijn voorkeur gaat uit naar abstracte en moderne kunst en het gebruik van acryl  en olieverf. Felle kleuren kenmerken mijn werken.

Ik ben een Armeniër, in Syrië, Aleppo stad geboren. Mijn opleiding heb ik gevolgd aan de kunstacademie Sarian.  In drie jaar ben afgestudeerd in mijn land van herkomst. Later heb ik in Parijs en in Nederland veel cursussen gevolgd. Van beroep ben ik kapper. De kappersopleiding heb ik ook in Parijs gevolgd. Ruim vijftien jaar werkte ik in mijn eigen kapsalon in Aleppo.

Vorige jaar exposeerde ik in Ruurlo en nam ik deel aan een aantal exposities in Haaksbergen. Daarnaast doe ik elk jaar mee aan de kunstmarkt in Haaksbergen.

Graag ontmoet ik u op 14 of 15 december tijdens het Winterwonderweekend in Haaksbergen in de Pancratiuszaal.

(Ingang links naast Sirtaki)

Foto Yesa Bozoghlan

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen