logo kleuterkerk definitief

Zondag 11 juni: Kleuterkerkviering

Zondag 11 juni 2017 vindt om 11.30 uur in de Pancratiuskerk aan de Markt te Haaksbergen de maandelijkse kleuterkerkviering plaats. Iedereen is welkom! Het thema is: ‘Afscheid nemen’. De kinderen nemen plaats voorin de kerk op het grote groene kleed, zodat ze goed kunnen zien wat in de vertelkoffer zit en erg betrokken zijn bij de viering. Het verhaal “Op reis” wordt eerst aan de kinderen voorgelezen, daarna gaan we dit tezamen met de kinderen naspelen. Ook zetten we altijd de jarigen van de maand in het zonnetje.

We houden geen collecte, maar vragen alle kinderen een houdbaar product mee te nemen voor onze boodschappenmand voor de Voedselbank. Ook de allerkleinsten (0 tot 3 jaar) zijn van harte welkom! Na afloop is er zoals altijd bij de kleuterkerk koffie en limonade achter in de kerk. De kleuters kunnen kleuren of iets knutselen. De viering duurt ongeveer een half uur. Dit keer wordt de kleuterkerk viering verzorgd door Tanja en Linda van de werkgroep Kleuterkerk. Mandy ondersteunt op de piano.

Hartelijke groet vanuit de werkgroep ‘kleuterkerk’!

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen