Plaatje Palmpasenstok kleuterkerk

Zondag 25 maart: 10.00 uur kleuterkerk Palmpasen Bonifatiuskerk

Op zondag 25 maart 2018 is om 10.00 uur in de Bonifatiuskerk de Palmpasenviering. Iedereen is welkom! Het zou leuk zijn om met de kinderen thuis van tevoren een palmpasenstok te maken. Bij binnenkomst in de kerk, mogen de kinderen de palmpasenstok voorin de kerk plaatsen.
De viering begint, zoals altijd, met de vertelkoffer. We vertellen over de Goede Week. We vragen alle kinderen een houdbaar product mee te nemen voor onze boodschappenmand voor de Voedselbank.
Het Regenboog koor zal de zang verzorgen tijdens de viering. Aan het einde van de viering komt er slagwerk de kerk in! Eerst volgt een rondje door de kerk. Achter de muzikanten aan, gaan we met alle kerkgangers met de palmpasenstokken in optocht naar het Wiedenbroek lopen.
In het Wiedenbroek worden we warm welkom geheten en zingen we tot slot een aantal liederen voor de bewoners en hun gasten.
Graag zien we jullie tijdens Palmpasen om 10.00 uur in de Bonifatiuskerk!

Hartelijke groet vanuit de werkgroep kleuterkerk

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen