Foto Mariakapel Veldmaat

Zondag 8 september 2019: Mariaviering

Foto duif links        Foto duif rechts

Mariaviering bij de Mariakapel ‘Onze Lieve Vrouw van de Vrede’ ter gelegenheid van het hoogfeest van Maria Geboorte

Op 8 september viert de Katholieke Kerk het feest van de geboorte van Maria (dochter van Joachim en Anna), moeder van Jezus Christus. Tezamen met Jezus en de heilige Johannes de Doper behoort Maria tot een van de weinigen van de biologische geboortedag wordt herdacht/wordt gevierd.

Op zondag 8 september begint om 16.00 uur bij de Mariakapel ‘Onze Lieve Vrouw van de Vrede’ (Veldmaterstraat-hoek Wagnerstraat) een sfeervolle Mariaviering. Als het regent op het tijdstip van aanvang, wordt uitgeweken naar de HH. Bonifatius en Gezellenkerk.

Deze Mariaviering wordt verzorgd door enkele leden van de Pastoraatgroep Franciscusparochie en vele vrijwilligers, die er alles aan zullen doen om het allemaal zinvol en goed te laten verlopen. Accordeonist Robert ten Elsen is bereid gevonden om de die middag te zingen liederen muzikaal te begeleiden.

Na afloop van deze viering is er koffie en thee en alle gelegenheid om met elkaar (bij) te praten.

Middels dit artikeltje worden alle mensen die Maria een warm hart toedragen van harte uitgenodigd om bij die Mariaviering aanwezig te zijn. Weet dat ook ú meer dan welkom bent!

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen