Evenementen - 20 okt 18

Datum
Activiteit
Activiteit
20/10/2018
10:30

Wiedenbroek

Elles Veltkamp gaat voor in deze viering.

Ziekenzalving


Lees meer ...

20/10/2018
17:30

Saalmerink

Pastor Zegger gaat voor in deze viering.

Ziekenzalving


Lees meer ...

20/10/2018
18:30

Bonifatius Taizeviering

Taizéviering in de Bonifatiuskerk in Haaksbergen op zaterdag 20 oktober van 18.30 tot 19.30 uur m.m.v. het Taizékoor o.l.v. Yvonne Klarenbeek.

De viering wordt dit keer mede verzorgd door tieners, die zich in onze parochie voorbereiden op het ontvangen van het Vormsel. We denken na over het ‘huis met een hart’. Dat zou onze kerk moeten zijn, maar kunnen we ook zelf zijn als geloofsgemeenschap, maar ook als individu. De kerk wordt sfeervol verlicht. We bidden, zingen en luisteren naar korte teksten en er is ruimte voor stilte en eigen gebeden.

Van harte welkom!


Lees meer ...

20/10/2018
18:30

Zaterdag 20 oktober: Taizeviering Vormselkracht

Vormselkracht’ is een eigentijds project dat tieners wil helpen zelf al dan niet een keuze te maken voor Jezus Christus en zijn levensweg. In zeven bijeenkomsten, waarvan een aantal met ouders, ontdekken we via Bijbelverhalen wie Jezus is en wat we ons bij de Heilige Geest kunnen voorstellen. We worden stil voor gebed. De tieners wordt gevraagd zich actief in te zetten voor anderen in een korte stage. In een Taizéviering ervaren tieners, dat vieren in de kerk ook anders kan. Ouders en tieners maken kennis met geloofsverhalen van ‘gewone’ parochianen. De bijeenkomsten hebben thema’s als ‘Bij Jezus horen?’, ‘Ik hou van jou’, ‘Huis met een hart’, ‘Ken je kracht’ en ‘Geloof erin’. Het project staat open voor tieners van alle gezindten. Wie wil, kan in februari 2019 het Sacrament van het Vormsel ontvangen. Maar dat hoeft dus niet. Het project is uitdagend van inhoud en probeert aan te sluiten bij de belevingswereld van tieners in groep 8.

  • Begeleider: pastoraal werker Frank de Heus
  • Datum: maandag 10 september (startavond)
  • Tijd: van 18.30 tot 20.00 uur (voor ouders en kinderen)
  • Locatie: Lourdeszaal, links naast de Lourdeskerk, Sonderenstraat 55
  • Kosten: € 45,00
  • Voor meer informatieklik hier
  • Opgaveklik hier

Lees meer ...

20/10/2018
19:00

Buurse eucharistieviering

Pastoor Daggenvoorde gaat voor in deze Mariaviering.

Het gemengd koor van Buurse verzorgt de zang


Lees meer ...

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen