Afb. Slangenburg

Dinsdag 9 oktober: Bezoek Slangenburg

Datum/Tijd
Datum(s): 09/10/2018
08:30 - 16:00


Dinsdag 9 oktober 2018, 8.30 uur: Bezoek Slangenburg

We starten het nieuwe seizoen met een dagbezoek aan de Benedictijnerabdij Sint Willibrord op het landgoed De Slangenburg nabij Doetinchem. In de ochtend nemen we deel aan de dagelijkse eucharistieviering van de monniken, maken een rondleiding door het klooster en gaan in gesprek met een monnik over het leven in een klooster. Daarna wandelen we (of met auto) naar het nabijgelegen kasteel. In het koetshuis staat de lunch klaar en daarna volgt er een rondleiding door het kasteel. Dit dagbezoek hebben we ook al in 2012 gemaakt met vele positieve reacties. In verband met de rondleidingen bedraagt de maximale groepsgrootte 30 personen, dus tijdig aanmelden!  Rond 16.00 uur zijn we weer thuis.

  • Vertrek:vanaf Lourdeskerk  8.30 uur.
  • Kosten:(rondleidingen, lunch, vervoer etc.): € 17,50 p.p.
  • Opgave: Heeft u belangstelling voor één of meerdere bijeenkomsten, dan graag even aanmelden voor 1 oktober bij één van onderstaande personen, bij voorkeur per mail. Na aanmelding krijgt u per mail voor elke bijeenkomst een nadere uitnodiging.

 

Jaarprogramma 2018-2019  – Groep Wittem

De groep Wittem is een activiteit van de gezamenlijke kerken en de ouderenbond KBO/PCOB Haaksbergen. We bieden jaarlijks een programma met lezingen, gesprekken, films, bezoeken, etc. Dit met als doel ouderen samen te brengen, te binden en met elkaar in gesprek  gaan over wat hen bezig houdt met betrekking tot geloof, kerk en samenleving. Dit jaar staan onze bijeenkomsten in het teken van  ‘Verhalen, luisteren, horen’.

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen