kerstkribbe2

Kerstevent Haaksbergen

Zaterdag 17 december: Pancratiuskerk open tijdens Kerstevent Haaksbergen

Op zaterdag 19 december zal de Pancratiuskerk van 17.00 tot 21.00 uur open zijn tijdens het Kerstevent. De Kerk is sfeervol verlicht, de stal is opgezet en er klinkt gewijde muziek. Parochianen zullen belangstellenden gastvrij ontvangen. Een ieder is welkom om vanuit de kerstdrukte buiten binnen te lopen, er even stil te zijn, rond te kijken of een kaarsje aan te steken. Voor kinderen wordt er een speciale route naar de Kerststal uitgezet.

Zondag 18 december: Koren zingen op Kerstmarkt Haaksbergen

Op zondag 20 december zullen koren uit onze parochie tussen 13.30 en 16.00 uur een uitgebreid zangprogramma verzorgen in de Pancratiuskerk. Achtereenvolgens treden op:

13.30 uur –  Regenboogkoor met Kerstspel

14.00 uur – Taizékoor

14.30 uur – Instrumentaal

15.00 uur – Inspiration Boekelo

15.30 uur – Pancratiuskoor

16.00 uur – Oecumenische Kerstsamenzang

 

Zaterdag 17 en  zondag 18 december: Expositie in de Pancratiuspastorie

Op zaterdag 17 en zondag 18 december  vanaf 13.00 uur zijn in de Pancratiuspastorie aan de markt,   prachtige beelden en schilderijen te bewonderen  van Ans Mars, Anna ten Asbroek, Jaap Holsheimer, Herman Wildenborg en Harry van ’t Erve.  Zij leiden u graag rond , maar u kunt ook op eigen gelegenheid van de kunstwerken genieten.

 

No Comments

Sorry comments are closed for this Post.

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen