Afb. La Verna - Franciscus van Assisië

Aanbod

Onze inspiratie is  Franciscus van Assisië. Wij willen ons door zijn leven en werken, door de persoon die hij was, zijn geloof in God en het evangelie laten inspireren. Wij willen een parochie zijn die troost, lacht en bemoedigt; een kerk van mensen die er voor elkaar zijn als het nodig is.

Wij zijn een ondernemende parochie met een gevarieerd aanbod aan vieringen en activiteiten. Wij bieden eucharistievieringen, communievieringen en gebedsvieringen. Voor elke leeftijd is er wel iets te vinden. ( Kleuterkerk, gezinsvieringen, Thomasvieringen, vieringen met het Pablokoor, vieringen met het ouderenkoor). Onze activiteiten op het gebied van catechese en verdieping bevatten gespreksavonden (Geloven Nu), voorbereiding op de sacramenten als doop, huwelijk, Eerste Heilige Communie en Vormsel, maar ook geloofsweekenden en zelfs weekreizen naar Rome, Assisië en Israël.

Ook voor pastorale zorg bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons altijd bereiken via ons telefoonnummer 053-574 39 29. Buiten openingstijden luistert u naar een bandopname die u verder verwijst zodat u niet van onze zorg verstoken blijft.

Heeft u dringend iemand van ons pastoraal team nodig voor een ziekenzalving of een ziekenzegening kunt u ons noodnummer bellen op telefoonnummer 06 480 398 60

  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen