_MG_7242

Bezoek nabestaanden

Na het overlijden van je partner blijf je alleen achter. De muren komen op je af. Je weet niet meer hoe verder. Je moet alles verder alleen doen. Alleen naar verjaardagen. Zelf de financiën doen. Hoe kun je dan het plezier in je leven terugvinden?

Je zoon of dochter is overleden. Dit is zo oneerlijk! De toekomst van je kind is weg! Je voelt je zo verdrietig.

Als de dood van iemand die je dierbaar is je overkomt, kan het fijn zijn om eens met iemand te praten. Al is het alleen maar om je hart te luchten. Van je af te praten. Zonder meteen oplossingen te willen vinden. Als parochie bieden we daarvoor hulp aan. Er zijn parochianen, die je van dienst willen zijn en je op willen zoeken. Ze worden aangestuurd vanuit de bezoekersgroepen van onze parochie. Het zijn mensen die goed kunnen luisteren en bij wie, wat je vertelt, veilig is.

Neem als je behoefte aan bezoek hebt, contact op met één van de onderstaande contactpersonen van onze nazorg nabestaandengroep:

  • Johan Eijsink, Pancratius/Lourdes, 06- 12 85 17 80, jmeijsink@hotmail.com
  • Joke Poodt, Bonifatius, 053- 572 40 61, j.s.poodt-lintelo@kpnmail.nl
  • Linda Onland, Buurse, 053- 569 63 24, onlan025@planet.nl
  • Lies Masselink, Boekelo, 053- 428 23 86
  • We worden niet bemind omdat we goed zijn. We zijn goed omdat we bemind worden. Ik geloof dat goedheid de basisconditie is en slechtheid de afwijking. Wij zijn gemaakt voor vreugde en goedheid.

    Desmond Tutu

© 2014 Franciscusparochie

Inloggen